Rakennuslehden verkkosivusto uudistui

Rakennuslehti on uudistanut verkkosivustoaan www.rakennuslehti.fi. Tutut sisällöt löytyvät uudistuneeltakin sivustolta, mutta ulkoasua on kehitetty ja uusia toiminnallisuuksia tuotu mukaan.

Sisältö on jaettu kolmeen päätasoon eli uutisiin, Näkökulma-kirjoituksiin sekä työpaikkoihin ja -uriin.

Uutiset puolestaan on jaettu 14 rakentamiseen liittyvään aihepiiriin, joiden avulla on helppo löytää esimerkiksi kaikki korjausrakentamiseen tai arkkitehtuuriin liittyvät jutut. Lukijat pääsevät entiseen tapaan kommentoimaan juttuja.

Rakennuslehden toimitus valitsee etusivulle valikoiman kiinnostavimpia juttuja eri aihepiireistä, mutta kaikki uusimmat jutut aikajärjestyksessä löytyvät yläreunan 100 tuoreinta -painikkeen takaa.

Etusivun Luetuimmat artikkelit -osiosta voi nyt valita suosituimmat jutut tältä päivältä, tältä viikolta ja tältä kuulta. Perusasetuksena osiossa on tämän viikon luetuimmat artikkelit.

Uuden sivun käytettävyyttä on testattu Rakennuslehden lukijapaneelissa, jossa viitisenkymmentä lukijaa tutustui sivuston kehitysversioon ja kommentoi sivuston käyttöä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennuslehden verkkosivusto uudistui”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi