Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on 27. marraskuuta tehdyllä kaupalla ostanut Hotelli Katajanokka -nimisen kiinteistöosakeyhtiön koko osakekannan.

Sijoitusrahasto osti tulevan Marriott-hotellin kiinteistön Helsingistä

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on 27. marraskuuta tehdyllä kaupalla ostanut Hotelli Katajanokka -nimisen kiinteistöosakeyhtiön koko osakekannan.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Helsingin Katajanokalla hyvällä sijainnilla olevaa uniikkia hotellia operoi pitkällä vuokrasopimuksella Primehotels oy. Primehotels ja Marriott International ovat myös 27. marraskuuta solmineet franchising-sopimuksen, jolla Tribute Portfolio -brändi jalkautetaan Hotel Katajanokalle.

”Katajanokan entinen vankila on yksi mielenkiintoisimmista hotelleista Suomessa, ja Marriott-brändi parantaa sen tunnettuutta ja myyntiä entisestään. Näemme tämäntyyppisen kiinteistöinvestoinnin jatkavan rahastomme valikoivaa ja tarkkaa sijoitusstrategiaa, jossa tuottotaso ja riskit sekä tulevaisuuden mahdollisuudet on huomioitu oikeassa suhteessa”, Fennia Varainhoito oy:n kiinteistöliiketoiminnasta vastaava johtaja Timo Rantala sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sijoitusrahasto osti tulevan Marriott-hotellin kiinteistön Helsingistä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi