Kokeile kuukausi maksutta

SKOL saa uuden puheenjohtajan

Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOLry:n uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on valittu A-Insinöörit oy:n toimitusjohtaja ja osakas Jyrki Keinänen.

Jyrki Keinänen.

Kaksivuotinen puheenjohtajakausi alkaa vuoden 2019 alussa. Keinänen on ollut SKOLin hallituksen jäsen vuodesta 2018.

Tiedotteen mukaan Keinänen on työskennellyt A-insinööreillä vuodesta 2014. Ennen tätä hän on toiminut useissa suunnittelu- ja rakennusalan johtotehtävissä, muun muassa toimitusjohtajana Sweco PM oy:ssä. Keinänen on koulutukseltaan tekniikan tohtori.

”SKOL on kuluvan vuoden aikana uudistanut strategiansa. Alalla tarvitaan proaktiivisuutta ja uusia avauksia. Suunnittelijoilla ja konsulteilla pitää olla enemmän rohkeutta tarjota sellaisia ratkaisuja, joita asiakas ei ole tullut ajatelleeksi. Kun autamme asiakastamme menestymään, menestymme itsekin. Arvon tuotolla on suora yhteys koko toimialan kehittymiseen ja siihen, houkutteleeko se nuoria osaajia vai ei”, toteaa Keinänen.

”Uusi strategiamme pyrkii vahvistamaan suunnittelu- ja konsultointialan roolia vastuullisena ratkaisujen tuottajana. Asiantuntijamme joutuvat etsimään vastauksia aiempaa monialaisempiin ja monimutkaisempiin kysymyksiin”, toteaa SKOLin hallituksen puheenjohtajan tehtävät enimmäiskausien täyttyessä jättävä Ramboll Finland oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Moilanen.

”Teknisesti erinomaiset tai investoinnin kannalta taloudellisesti kannattavimmat ratkaisut eivät riitä, vaan meiltä odotetaan taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti kestäviä vaihtoehtoja. Arvon tuottaminen asiakkaillemme auttaa myös SKOLin jäsenyrityksiä menestymään.”

Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry:n hallituksen varapuheenjohtajina jatkavat Linnunmaa oy:n hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Eeva Punta sekä Elomatic oy:n toimitusjohtaja Patrik Rautaheimo.

SKOLin hallituksessa on puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien lisäksi seitsemän varsinaista jäsentä. Liiton hallituksen kokoonpano vuonna 2019 on seuraava:

Toimitusjohtaja Maija Jokela, Sweco PM oy

Toimitusjohtaja Mikko Lahikainen, Parviainen Arkkitehdit oy

Toimitusjohtaja Ari Lepoluoto, Akukon oy

Johtaja Nicholas Oksanen, Pöyry Finland oy

Toimitusjohtaja Kari Onniselkä, Ramboll Finland oy

Varatoimitusjohtaja Aki Puska, Sitowise oy

Toimitusjohtaja Mikko Äyräväinen, Äyräväinen oy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SKOL saa uuden puheenjohtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat