Kokeile kuukausi maksutta

Niiralan Kulma aikoo purkaa osan Mölymäen kerrostaloista, sillä korjaaminen maksaisi lähes saman kuin uusien rakentaminen

Näkyvällä paikalla sijaitsevien kuopiolaisten vuokratalojen purkaminen on herkkä aihe.

Kuvassa etualalla oleva Mölymäen talo on peruskorjattu, ja sen takana oleva talo aiotaan purkaa. Myöhemmin todennäköisesti puretaan vielä toinenkin talo ja loput kaksi taloa korjataan. Kuva: Pentti Vänskä

Kuopion kaupungin vuokrataloyhtiö Niiralan Kulma aikoo purkaa osan Myllymäen korkeista kerrostaloista. Kansan suussa taloja kutsutaan Mölymäeksi, koska alueella oli aikaisemmin paljon lapsia.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Niiralan Kulma aikoo purkaa osan Mölymäen kerrostaloista, sillä korjaaminen maksaisi lähes saman kuin uusien rakentaminen”

  1. Näkyvällä paikalla ovat mutta ovatko riittävän arkkitehtoonisia, jännityksellä odotetaan tuleeko tästäkin yksityishenkilöltä valitus kuten Helsingin koulusta.

    Tai mistäs paikallisosaston toiminnanjohtaja tässä voisi valittaa, jos ei ole suojelukaavaa omistajalla lienee oikeus purkaa rakennukset ja rakentaa olevalla kaavalla uudet tilalle.

Viimeisimmät näkökulmat