SRV rakentaa OP:lle toimitilakohteen Vantaankoskelle

SRV on tehnyt sopimuksen OP Toimitilakiinteistöjen kanssa toimitilakohde STC Pressin rakentamisesta Vantaankoskelle.

SRV on tehnyt sopimuksen OP Toimitilakiinteistöjen kanssa toimitilakohde STC Pressin rakentamisesta Vantaankoskelle.

Kokonaisvastuu-urakkana toteutettava kohde valmistuu kesällä 2019. Yhtiöt eivät julkista urakkahintaa.

STC (Smart Tech Center) Pressi yhdistää myymälä-, toimisto-, varasto- ja huoltotilat saman katon alle. Rakennettavan kohteen laajuus on noin 4000 bruttoneliömetriä, ja sen tilat on jo vuokrattu täyteen. Kohde sijaitsee nopeasti kehittyvällä Vantaankosken alueella. STC Pressi rakentuu logistiselle aitiopaikalle Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän varteen lähelle lentokenttää.

”Rakennamme parhaillaan myös STC Pressiä vastapäätä omakehitteistä toimitilahanketta, jota kutsumme nimellä Pressi Smart Premises, ja sen kolmesta viisikerroksisesta toimistorakennuksesta ensimmäinen valmistuu vuodenvaihteessa”, SRV:n yksikönjohtaja Saku Kosonen sanoo tiedotteessa.

”STC Pressi jatkaa OP Toimitilakiinteistöjen fokusta keskittyä pienten ja keskisuurten yritysten toimitiloihin, joissa tekemisen ydin on kevyessä tuotannollisessa tai logistisessa toiminnassa. Tähän kohteeseen sijoittuu LVI-alan tukkukauppatoimija sekä arvostetun henkilöautomerkin huoltoon, korjaukseen sekä varaosien ja varusteiden myyntiin erikoistunut yritys. Tämän kohteen lisäksi rahastolla on käynnissä kahden muun tuotannollisen ja logistisen kiinteistön rakentaminen pääkaupunkiseudulla”, Markku Mäkiaho OP Toimitilakiinteistöistä kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV rakentaa OP:lle toimitilakohteen Vantaankoskelle”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi