TKU-Rakennus loikkasi muutamassa vuodessa 20 miljoonan luokkaan – Mikko ja Saku Koivu mukana omistajina ja hallituksessa

Turkulainen perheyhtiö TKU-Rakennus on kasvanut muutamassa vuodessa parinkymmenen miljoonan euron liikevaihtoa pyörittäväksi rakennusliikkeeksi.

Olli-Pekka Otava seisoo Turun keskustassa sijaitsevan Wiklundin talon kahdeksannessa kerroksessa, johon tulee saneerauksen yhteydessä ravintola. Sen yläpuolelle tulee vielä kattoterassi. Kuva: Piritta Fors
Yhtiö on toiminut vasta syksystä 2015, vaikka nimi voi kalskahtaa tutulta pitkään rakennusalalla olleille. Nimi onkin 25 vuotta vanha, sillä Kalervo Otava perusti samannimisen yhtiön vuonna 1993. Vuonna 1998 Palmberg osti turkulaisyhtiön, ja sen nimi vaihtui Palmberg TKU:ksi. Kun Lemminkäinen keväällä 2010 fuusioi alueyhtiöitään, vanha nimi vapautui.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “TKU-Rakennus loikkasi muutamassa vuodessa 20 miljoonan luokkaan – Mikko ja Saku Koivu mukana omistajina ja hallituksessa”