Betset-yhtiöt teki yrityskaupan

Betset-yhtiöt on ostanut BM Turku oy:n liiketoiminnan.

Tiedotteen mukaan kaupalla yritys kasvattaa asuntorakentamisen kapasiteettia betonielementtien valmistajana.

Liiketoimintasiirto tapahtui 1. helmikuuta 2019. Kauppaan kuuluvat Turun ja Paraisten tehtaat, jotka työllistävät yhteensä 75 henkilöä. Niiden yhteenlaskettu liikevaihto tilikaudella 2018 oli noin 11 miljoonaa euroa.

Kauppa noudattaa Betset-yhtiöiden strategiaa kasvattaa ja vahvistaa olemassa olevaa liiketoimintaa sekä luoda lisäarvoa nykyisille ja uusille asiakkaille laajemmalla palvelukokonaisuudella ja tehdasverkostolla.

Betset Group -konsernin toimitusjohtaja Mika Löytösen mukaan yritysjärjestelyn myötä Betset-yhtiöiden liiketoiminta laajenee merkittävästi ja se pystyy palvelemaan paremmin myös Länsi-Suomen asuntorakentajia.

”Järjestely vahvistaa Betset-yhtiöiden asemaa erityisesti Turun markkina-alueella”, hän toteaa.

Liiketoimintakaupan jälkeen Betset-yhtiöillä on yhdeksän tehdasta Suomessa ja osakkuusyritys Virossa. Yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto Suomessa on noin 125 miljoonaa euroa ja yhtiöt työllistävät yhteensä noin 625 henkilöä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Betset-yhtiöt teki yrityskaupan”

Vastaa