Raksystems osti Sisäilmatalo Kärki oy:n

Raksystems Insinööritoimisto oy on 12. maaliskuuta ostanut Sisäilmatalo Kärki oy:n koko osakekannan.

Raksystems Insinööritoimisto oy on 12. maaliskuuta ostanut Sisäilmatalo Kärki oy:n koko osakekannan.

Kaupalla Raksystemin sisäilmapalvelut jatkavat laajenemistaan ja maanlaajuinen sisäilma-asiantuntijoiden verkosto kasvaa 17 uudella asiantuntijalla. Sisäilmatalo Kärki on perustettu vuoden 2013 alussa, ja sen liikevaihto viime vuonna oli 1,7 miljoonaa euroa.

”Kärjen tekemä työ kiinteistöjen sisäilmapalveluissa sekä uudisrakentamisen Kuivaketju10:n parissa on tehnyt meihin suuren vaikutuksen, ja kun yhteinen visio tulevaisuudesta löytyi nopeasti yritysten omistajien kesken, oli helppoa nähdä yhteenliittymisen edut niin asiakkaille kuin molempien yhtiöiden henkilökunnalle”, Raksystems Insinööritoimiston toimitusjohtaja Marko Malmivaara sanoo tiedotteessa.

”Yhteenliittyminen helpottaa myös molempien yritysten pulaa sisäilma-asiantuntijoista. Nyt henkilökunnallemme aukeaa mahdollisuus päästä mukaan uusiin mielenkiintoisiin projekteihin sekä keskittyä erikoisosaamiseensa, kun yhdistämme voimamme monialaisen yrityksen kanssa”, Sisäilmatalo Kärki oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kärki toteaa.

Kaupan jälkeen Sisäilmatalo Kärki jatkaa toimintaansa Raksystemsin tytäryhtiönä ja sen toimipisteet pysyvät edelleen Joensuussa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Raksystems osti Sisäilmatalo Kärki oy:n”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat