Kokeile kuukausi maksutta

NCC rakentaa Kruunuasunnoille kaksi puukerrostaloa Turkuun

NCC on allekirjoittanut sopimuksen Kruunuasunnot oy:n kanssa kahden puukerrostalon rakentamisesta Turun Linnanfältin alueelle.

Sopimuksen arvo on noin 11,5 miljoonaa euroa. Kruunuasunnoilla ja NCC:llä on myös esisopimus mahdollisesta lisärakentamisesta.

Koy Päivänsäde 3:n kahteen rakennukseen tulee yhteensä 64 asuntoa. Urakkaan kuuluu lisäksi yhteiskäyttötiloina toimivan piharakennuksen ja maanalaisen autohallin rakentaminen.

Maarakennustyöt alkoivat maanpuhdistustöillä jo vuodenvaihteen jälkeen, ja nyt töitä jatketaan ylöspäin. Kohde valmistuu kesällä 2020.

”Kruunuasuntojen strategiaan kuuluu vapaarahoitteisten vuokra-asuntojen rakentaminen valituille kasvukeskuspaikkakunnille, joista Turku on yksi. Tarkoituksenamme on rakentaa uusia elinkaariesteettömiä asukkaan elämänvaiheisiin muuntautuvia kerrostalokoteja. Nyt Turkuun toteutettava kohde vastaa tähän tarpeeseen täyttäen samalla rakentamisellemme asetetut vastuullisuustavoitteet”, Kruunuasuntojen kiinteistöjohtaja Juhani Solkinen kertoo NCC:n tiedotteessa.

NCC:n ensimmäinen puukerrostalokohde Linnanfältin alueelle valmistui vuosi sitten. Linnanfältti on yksi Suomen suurimmista käynnissä olevista puukerrostalohankkeista, johon rakentuu useita 2–5-kerroksisia puukerrostaloja noin 1500 asukkaalle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC rakentaa Kruunuasunnoille kaksi puukerrostaloa Turkuun”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat