Kokeile kuukausi maksutta

Pallas Rakennus rakentaa asuntoja Rovaniemen keskustaan

Rakennusyhtiö Pallas Rakennus Lappi rakentaa Rovaniemen keskustaan 55 asunnon kerrostalokohteen.

Kuva: Arkkitehtisuunnittelu Hiilivirta

Osoitteeseen Riistatie 3 nouseva Asunto oy Rovaniemen Riistavalkea jatkaa Lapinaukean kaupunkirakentamista. Asuntoyhtiö kattaa kolmiportaisen asuinkerrostalon A-portaan, joka on kuusikerroksinen. Rovaniemen Riistavalkea edustaa Lapinaukean vaiheittain rakentuvan alueen toista rakennusvaihetta.

Kohteen rakennustyöt käynnistyvät huhti-toukokuussa, ja sen arvioidaan valmistuvan heinäkuuhun 2020 mennessä.

Rakennettavien asuntojen koot vaihtelevat 24,5 neliön yksiöistä 86,5 neliön nelihuoneisiin perheasuntoihin. Kaikkien asuntojen yhteydessä on parveke tai ranskalainen parveke. Riistavalkean huoneistoala on 2286 neliötä ja bruttoala 3057 neliötä.

Piha-alue on suunniteltu autottomaksi alueeksi, mikä rauhoittaa pihaa ja tekee asumisesta viihtyisää ja turvallista. Autopaikat sijoitetaan pääosin maanalaiseen pysäköintihalliin, josta pääsee hissillä suoraan asunnoille. Asuntoihin tulee vesikiertoinen lattialämmitys.

Talojen sakaramaisesta arkkitehtuurista vastaa Arkkitehtisuunnittelu Hiilivirta oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pallas Rakennus rakentaa asuntoja Rovaniemen keskustaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat