Kokeile kuukausi maksutta

Kuopio mullistaa Niiralan montun – ”Tässä urakoitsija pystyy käyttämään omia vahvuuksia”

Kuopion kuulusta jääkiekkopaikasta Niiralan montusta tulee monipuolinen Kuntolaakso.

Kuopion Kuntolaakso on saanut Rakennusteollisuus RT ry:n palkinnon Itä-Suomen parhaana rakennusalan yhteistyöhankkeena. Kuva: Pentti Vänskä

KalPan fanit ovat viime vuoden syksystä alkaen kulkeneet pelipäivinä Niiralan monttuna tunnetun jäähallin sisäänpääsyoville rakennustyömaan läpi aidattuja käytäviä pitkin. Keväällä 2018 käynnistyneen jäähallin ja sen ympäristön monipuolisen kehityshankkeen nimeksi tuli Kuntolaakso. Projekti on monella tavalla edelläkävijä koko Suomen mittakaavassa.

Kuntolaakso pitää sisällään jäähallin perusparannuksen ja laajennuksen, sen yhteyteen rakennettavan uimahallin sekä paikoituslaitoksen. Hankkeen toteuttaa kvr-urakkana YIT Rakennus oy:n ja Caverion Suomi oy:n konsortio. YIT:n työmaapäällikkö Ville Ahokas arvioi, että rakennustöiden valmiusaste on 50 prosentin luokkaa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kuopio mullistaa Niiralan montun – ”Tässä urakoitsija pystyy käyttämään omia vahvuuksia””

Viimeisimmät näkökulmat