Lehto teki taas ison nippukaupan asunnoista

Lehto Asunnot on tehnyt sitovan esisopimuksen 241 asunnon myymisestä. Asunnot sijaitsevat kolmessa erillisessä asunto-osakeyhtiössä Turun ja Tampereen alueilla.

.

Esisopimuksen mukaisesti lopulliset kaupat tehdään asunto-osakeyhtiö kerrallaan vuoden 2019 aikana. Lehto ei kerro ostajan nimeä.

Turun alueella sijaitsevat kaksi kerrostaloa valmistuvat loppukesällä 2020. Turun kohteissa on asuntoja yksiöistä kolmioihin, yhteensä 133 asunnon verran. Tampereen alueelle rakentuva talo puolestaan valmistuu kesällä 2022, ja kohteessa on yhteensä 108 asuntoa.

”Mittava esisopimus osoittaa, että kohtuuhintaiselle ja laadukkaalle asunnolle on edelleen kysyntää sijoittajamarkkinassa, etenkin kun asunnot ovat keskeisillä sijainneilla. Sijoittajien kiinnostus asuntojamme kohtaan on ollut hyvällä tasolla viime viikkoina”, Lehto Asuntojen hankepäällikkö Vili Valajärvi toteaa tiedotteessa.

Esisopimuksen piiriin kuuluvat kohteet toteutetaan Lehdon Nero-konseptin mukaisina betonikerrostaloina, joissa on 7–8 kerrosta. Rakentamisessa hyödynnetään Lehdon kotimaisten tehtaiden moduulituotantoa.

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Lehto teki taas ison nippukaupan asunnoista”

  1. Tuleeko isot säästöt Hannun moduuleilla ? Neliöhinnassa näkyy ilmeisesti?

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi