Mitta oy osti Mapteamin

Mittausalan konsulttiyritys Mitta oy on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se on ostanut kaikki vaasalaisen Mittaustalo Mapteam Mätningshusetin osakkeet.

.

Vuonna 1992 perustettu Mapteam tarjoaa asiakkailleen perinteisiä mittauspalveluita maalla sekä vesistömittauksia, kuten haraus- ja luotauspalveluita. Yhtiön liikevaihto on miljoona euroa, ja se työllistää 12 asiantuntijaa. Osana järjestelyä Mapteamin omistajat Jan-Erik Strandberg ja Sem Timmerbacka tulevat myös osakkaiksi Mittaan, jonka omistajina ovat suomalainen pääomasijoittaja Helmet Capital ja Mitta-konsernin henkilöstö. He jatkavat myös Mapteamin palveluksessa.

Vuonna 1989 perustettu Mitta-konserni on jatkanut voimakasta kasvuaan, ja sen liikevaihto oli viime vuonna yli 35 miljoonaa euroa, jossa oli 27 prosenttia kasvua edellisestä vuodesta. Ruotsin osuus liikevaihdosta oli jo 10 miljoonaa euroa. Mitta työllistää noin 450 asiantuntijaa yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea ja Ruotsia. Konsernin liiketoiminta-alueet ovat mittaus, geolaboratorio, geotekninen tutkimus sekä ympäristö- ja energiapalvelut.

Mapteam vahvistaa Mitan resursseja vesistötutkimuksissa, joissa Mitta pyrkii vahvistamaan markkina-asemaansa sekä Ruotsissa että Suomessa. Lisäksi Vaasan alueen mittauspalvelut vahvistuvat merkittävästi mahdollistaen myös asiakkaiden palvelun heidän äidinkielellään ruotsilla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Mitta oy osti Mapteamin”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi