Kokeile kuukausi maksutta

JM Suomi rakentaa A-Kruunulle vuokra-asuntoja Espooseen

Valtion omistama A-Kruunu oy ja JM Suomi oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Espoon Leppävaaran Puustellinkallion alueelle rakennettavasta korkotukivuokratalosta.

Kohteen rakentaminen alkaa heti ja arvioitu valmistumisaika on syyskuussa 2020. 4–5 kerroksiseen taloon tulee 44 keskipinta-alaltaan 55,3-neliöistä asuntoa.

Tontti sijaitsee Turuntien varrella lähellä Kehä ykköstä ja lähellä Leppävaaran ja Sellon kauppakeskuksen palveluja. Myös juna- ja bussiliikenneyhteydet sekä tulevan Raide-Jokerin asema ovat kävelymatkan etäisyydellä.

JM Suomelle on kumppanuuskaavoitettu Puustellinkallioon kaikkiaan noin 850 asunnon alue. Asunnoista noin 150 on vuokra-asuntoja. Puustellinkallion asemakaava sai lainvoiman toukokuussa 2018. JM Suomi aloitti alueella purkutyöt joulukuussa 2018.

”A-Kruunun talo on osa alueen alkuvaiheen rakentamista”, JM Suomen toimitusjohtaja Markus Heino sanoo A-Kruunun nettisivujen uutisessa.

Alkuvuodesta 2019 JM:n johtajat arvioivat Rakennuslehden haastattelussa, että Puustellinkallion alue valmistuisi kokonaisuudessaan vuoteen 2026 mennessä, mutta aikataulu riippuu markkinoiden vedosta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “JM Suomi rakentaa A-Kruunulle vuokra-asuntoja Espooseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat