Lehdon yt-neuvottelut päätökseen – 51 irtisanotaan, 53 lomautetaan nyt ja syksyllä lomautetaan 30 työntekijää lisää

Lehto Groupin yt-neuvottelut ovat päättyneet.

Yt-neuvottelut koskivat Lehto Groupin Hartolan ja Oulaisten tehtaita. Kuvassa Oulaisten tehdas. Kuva: Lehto Group

Neuvottelujen lopputuloksena 51 työntekijän työsuhde irtisanotaan ja 53 työntekijää lomautetaan toistaiseksi. Syksyllä 2019 arvioidaan lomautettavan 30 työntekijää lisää. Yhteensä noin 20 työntekijää päätettiin kouluttaa uusiin tehtäviin.

Lehto ilmoitti toukokuussa, että sen Hartolan ja Oulaisten tehtailla aloitetaan sopeuttamistoimet, joiden tavoitteena on saattaa tehdastuotannon kapasiteetti tasapainoon lyhyen tähtäimen kysynnän kanssa. Tämän johdosta yhtiö aloitti yt-neuvottelut, joissa alustavan käsityksen mukaan henkilöstön työtehtäviin odotettiin merkittäviä muutoksia tai enintään 70 henkilötyövuoden vähenemistä.

Tätä artikkelia on kommentoitu 6 kertaa

6 vastausta artikkeliin “Lehdon yt-neuvottelut päätökseen – 51 irtisanotaan, 53 lomautetaan nyt ja syksyllä lomautetaan 30 työntekijää lisää”

    1. Ettei vaan kukaan ikinä menestyisi ja onnistuisi niin on parempi olla tekemättä mitään. Kaltaisesi ihmiset ovat tuhonneet yhden sukupolven elämän tässä maassa. Onneksi nykynuoret ovat paremmalla henkisellä kyvyllä varustettuja.

        1. Ilmeisesti tunnet. Kerropa meillekin yksityiskohdat mitä tiedät faktana.

Vastaa