NCC sai ankkurivuokralaisen luksustoimistotaloonsa – Deloitten pääkonttorin 700 työntekijää Ruoholahteen

Deloitte tuo Suomen pääkonttorinsa ja noin 700 työntekijäänsä NCC:n vuonna 2022 valmistuvaan We Land -taloon Helsingin Ruoholahteen.

NCC:n suunnittelussa olevan toimistotalon vuokraus perustuu jäsenyysmalliin. Kuva: NCC

NCC uskoo, että sen kehittämä, jäsenyyteen perustuva We Land -konsepti mahdollistaa joustavat tilaratkaisut sekä työn tekemistä ja työhyvinvointia tukevat palvelut. Luksustoimistorakennuksen aulaan tulee tulee concierge-palvelu.

Rakennukselle suunnitellaan korkeaa Breeam -ympäristöluokituksen Outstanding -tasoa. Tiloilla ja pysäköintipaikoilla on useita käyttäjiä, kaikki autopaikat ja osa pyöräpaikoista on ladattavia, rakenteelliset ratkaisut ja muunneltavat tilat kestävät aikaa, julkisivun materiaalit ovat kierrätettäviä, sisustus mahdollisimman luonnonmukaista, katolle asennetaan sekä viherkatto että aurinkopaneelit.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC sai ankkurivuokralaisen luksustoimistotaloonsa – Deloitten pääkonttorin 700 työntekijää Ruoholahteen”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi