Peab urakoi Ouluhallin laajennuksen

Peab rakentaa Oulun Tilapalvelut -liikelaitokselle yhteensä 7700 neliömetrin kokoisen laajennuksen Ouluhalliin. Lisäksi vanhaan osaan tehdään peruskorjaustöitä.

Kuva: Arkkitehdit Kontukoski

Projekti käynnistyy kesäkuussa 2019 ja valmistuu tammikuussa 2021. Urakkasumma on 19 miljoonaa euroa.

Ouluhallin laajennusurakkaan sisältyy 1500 katsomopaikkainen palloilusali, kuntosali, tanssisali, salit telinevoimistelulle ja kamppailulajeille sekä juoksusuora. Lisäksi rakennetaan keittiö ravintoloineen, pukuhuone ja toimistotiloja.

Laajennuksen rakentamisen lisäksi Peab tekee vanhaan Ouluhalliin peruskorjaustöitä, joihin kuuluu muun muassa valaistuksen uusiminen, sähkötekniikan nykyaikaistaminen, lvia-uudistukset, pukuhuone- ja oheistilojen päivityksiä sekä tilamuutoksia. Peruskorjaustyö tehdään pääosin kesäaikaan hallin ollessa suljettuna. Tilamuutoksia tehdään myös hallin ollessa käytössä.

Peab voitti yhdessä tamperelaisen Arkkitehdit Kontukosken kanssa Kiitäjä-nimisellä työllä Oulun Tilapalvelut -liikelaitoksen järjestämän arkkitehtikilpailun Ouluhallin laajennus- ja peruskorjausurakasta vuonna 2018.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Peab urakoi Ouluhallin laajennuksen”

  1. Mukana vahvasti oli myös Rambollin tekninen suunnittelu.

Jätä kommentti