Caverion sai yli 30 miljoonan sopimuksen Frankfurtin lentokentälle

Osana Lindner ag:n johtamaa yhteisyritystä Caverion toimittaa teknisiä ratkaisuja Frankfurt am Mainin lentokentän G-siipeen, joka on ensimmäinen osa uutta 3-terminaalia. Lentokenttä on Saksan suurin ja kuuluu koko Euroopan vilkkaimpiin.

Kuva: Fraport AG

Caverionin toimitukseen sisältyy projektin johtaminen ja toteutus seuraavien teknisten järjestelmien osalta: jäähdytys; lämmitys, vesi ja viemäri; ilmanvaihto ja ilmastointi sekä palosuojaus. Sopimuksen arvo on noin 30,6 miljoonaa euroa.

Tehokkaan suunnittelun ja modernin teknologian ansiosta terminaali käyttää erittäin vähän lämmitysenergiaa, sillä prosessilämpöä voidaan hyödyntää rakennuksen lämmityksessä.

Terminaali 3:een rakennetaan yhteensä 300000 bruttokerrosneliötä eri toiminnoille, kuten matkustajapalveluille ja ravintoloille sekä odotustiloiksi ja toimistoiksi. Terminaali valmistuu vuonna 2023, ja tämänhetkisten arvioiden mukaan sen kautta voi vuosittain kulkea jopa 21 miljoonaa lentomatkustajaa.

Caverionin projekti on jo alkanut ja päättyy vuoden 2021 loppuun mennessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion sai yli 30 miljoonan sopimuksen Frankfurtin lentokentälle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat