Sähkö- ja automaatiosuunnittelun ohjelmistoyhtiö Kymdata on myyty

Sähkö- ja automaatiosuunnittelun ohjelmistoihin erikoistunut Kymdata on myyty suurelle ohjelmistotalolle.

Kymdatan toimitusjohtaja Jyrki Metsola (vas.), rakennepuolen asiantuntija Marko Salmivaara ja tuotekehityksestä vastaava tuotantojohtaja Aki Nupponen (oik.) yrityksen rakennesuunnitteluohjelmistolla pienestä kerrostalosta tuotetun IFC-mallin edessä.
Maailman johtaviin meri-, prosessi- ja energiatehollisuuden 3D-suunnittelu ja tiedonhallinto-ohjelmistojen kehittäjä Cadmatic ostaa koko Kymdatan osakekannan, patettioikeudet kaikkiin yrityksen CADS-ohjelmistoihin ja kaikki toimintaan liittyvät sopimukset.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sähkö- ja automaatiosuunnittelun ohjelmistoyhtiö Kymdata on myyty”

Vastaa