Kokeile kuukausi maksutta

YIT:n ja HGR:n yhteisyritys Regenero myy kolme kiinteistöä Keilaniemestä

YIT:n ja HGR Property Partnersin yhteisyritys Regenero on sopinut kolmen kiinteistön myymisestä kansainväliselle sijoittajalle.

Sopimus koskee Accountor Toweria, Keilalampea ja Keilaniemenrannan paviljonkeja Espoon Keilaniemessä. Osapuolet ovat sopineet, etteivät ne julkista kauppahintaa.

Kohdekohtaiset kaupat toteutetaan vaiheittain rakennustöiden valmistuessa. Accountor Towerin eli entisen Nesteen tornin on määrä valmistua ja siirtyä uudelle omistajalle joulukuussa 2019. Keilalampi ja Keilaniemenrannan paviljongit valmistuvat loppuvuodesta 2020, jolloin myös niiden lopulliset kaupat toteutetaan.

YIT:n ja HGR Property Partnersin yhteisyritys Regenero perustettiin vuonna 2016, ja se keskittyy toteuttamaan suuria toimistokiinteistökehityshankkeita, joissa YIT ja HGR voivat keskittyä omiin vahvuuksiinsa. Yhteisyrityksen toimintamalliin kuuluu, että YIT toteuttaa hankkeen rakennustyöt.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:n ja HGR:n yhteisyritys Regenero myy kolme kiinteistöä Keilaniemestä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat