Eq:n rahasto osti kaksi toimistokiinteistöä Espoosta

Sirius Fund III -rahasto on 18. syyskuuta toteutetulla kaupalla myynyt kaksi Espoon Keilaniemessä sijaitsevaa toimistokiinteistöä Eq Liikekiinteistöt -rahastolle. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.

Myydyt kiinteistöt Keilaranta 5 ja 7 ovat molemmat täyteen vuokrattuja, ja niiden yhteenlaskettu vuokrattava pinta-ala on noin 10300 neliömetriä. Päävuokralaisia ovat Rovio, Greenstep, Academic Work ja Helvar. Kiinteistöt sijaitsevat aivan meren rannalla ja metroaseman välittömässä läheisyydessä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että olemme vain puolitoista vuotta rahaston perustamisesta tehneet rahaston ensimmäisen irtautumisen. Onnistuimme saavuttamaan ostovaiheessa asetetun liiketoimintasuunnitelman tavoitteet suunniteltua nopeammin, ja näin ollen hetki oli oikea saattaa kiinteistöt markkinoille”, Sirius Capital Partnersin osakas ja sijoitusjohtaja Jonas Ahlblad sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Eq:n rahasto osti kaksi toimistokiinteistöä Espoosta”

Vastaa