Hämeentien työmaalla kaasuvuoto ja tulipalo Helsingissä, yksi kaista avattu liikenteelle

Helsingissä Hämeentien rakennustyömaalla oli tulipalo keskiviikkona aamupäivällä. Palo syttyi kaasuputkistossa.

Pelastuslaitos hälytettiin Käenkujalle ennen yhtätoista. Liekit syttyivät kaasuputkessa, jossa ei olisi pitänyt olla kaasua lainkaan. Kaasun tulo katkaistiin ja pelastuslaitos jäi paikalle varmistamaan, ettei suurempia vahinkoja tapahdu. Jos putkisto olisi rikkoutunut palossa laajemmin, liekit olisivat voineet roihahtaa korkealle.

Palo saatiin kokonaan sammumaan kahteentoista mennessä.

Hämeentie katkaistiin hetkeksi liikenteeltä kokonaan Käenkujan kohdalta. Puoli kahdeltatoista avattiin yksi kaista, poliisi ohjaa sen kautta liikennettä molempiin suuntiin. Pelastuslaitos kehottaa edelleen välttämään yksityisautoilua alueella.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hämeentien työmaalla kaasuvuoto ja tulipalo Helsingissä, yksi kaista avattu liikenteelle”

Jätä kommentti