Lujatalo rakentaa kirkon ja sen viereen kerrostalon

Kerrostalo tulee muodostamaan yhden osan kirkkokorttelista, johon Lujatalo rakentaa parhaillaan uutta kirkkoa.

Havainnekuva Bethania-kerrostalosta. Kuva: Lujatalo

Lujatalo, Vantaan seurakuntayhtymän kiinteistöosakeyhtiö Bethania sekä Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas ovat solmineet sopimuksen asuinkerrostalon ja maanalaisen parkkihallin rakentamisesta Tikkurilan ydinkeskustaan.

Bethania-kerrostaloksi nimetty kerrostalo tulee muodostamaan yhden osan kirkkokorttelista, johon Lujatalo rakentaa parastaikaa uutta kirkkoa.

Kerrostalon katutasokerros on varattu liiketiloille. Muissa kerroksissa olevat asuntojen koot vaihtelevat käyttötarpeen mukaan. Yhteensä asuntoja tulee 223, Hoasin asunnot ovat opiskelija-asuntoja ja ne ovat pääosin yksiöitä sekä kaksioita. Vantaan seurakuntien asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä aina 4h+k-perheasuntoon.

“Noin vuoden kestäneen yhteistoiminnallisen kehitysvaiheen jälkeen pääsemme ottamaan seuraavan askeleen Bethania-asuinkerrostalohankkeessa ja siirrymme toteutusvaiheeseen. Työmaaorganisaatio on valmistellut työmaan aloituksen huolella ja työt on saatu vauhdilla käyntiin maanrakennus- ja paalutustöiden osalta”, hankkeen työpäällikkö Tomi Varonen Lujatalolta sanoo tiedotteessa.

Bethania-kerrostalon suunniteltu valmistumisaika on huhtikuussa 2021.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujatalo rakentaa kirkon ja sen viereen kerrostalon”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat