Metroradassa havaittu painumaa Itäkeskuksen ja Roihupellon välillä

Metroradassa on keskiviikon ja torstain välisenä yönä havaittu painumaa Itäkeskuksen ja Roihupellon välisellä osuudella.

Kuva: Kimmo Brandt

Painuma on seurausta Raide-Jokeri-pikaraitiotien Varikkotien työmaalla tehtävistä pohjanvahvistustöistä. Varikkotiellä pohjaolosuhteet ovat pikaraitiotien rakentamisen kannalta hankalat. Koska maaperä Varikkotiellä on pehmeää savikkoa, pikaraitiotie on perustettava kokonaan paalulaatalle, maasillalle tai pohjavesikaukaloon. Parhaillaan Varikkotien työmaalla tehdään pontitustöitä.

Metroradan painuman suuruus selviää tarkemmin torstain aikana.

Liikennöinti metroradalla sujuu normaalisti, mutta nopeusrajoitus on laskettu kyseisellä osuudella 20 kilometriin tunnissa. Liikennöinti radalla varmistetaan tukemiskoneen avulla. Rata on tarkoitus korjata kuntoon torstain ja perjantain välisen yön aikana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Metroradassa havaittu painumaa Itäkeskuksen ja Roihupellon välillä”

Jätä kommentti