Kokeile kuukausi maksutta

Pk-seudulta lisää jalansijaa hakevan yhtiön toimitusjohtaja: ”Laadun kannalta on parempi tehdä omilla miehillä”

Pääasiassa Pirkanmaalla tähän asti toiminut tamperelaisyhtiö tavoittelee enemmän jalansijaa pääkaupunkiseudulta. Taustalla on Pirkanmaan rakentamisen hiljentyminen.

Vastaava mestari Toni Talonen (vas.) ja toimitusjohtaja Aki Hyrkkönen tutkivat Tampereen keskustassa Hämeenkadulla sijaitsevan gryndikohteen piirustuksia. Kuva: Rami Marjamäki

Aki Hyrkkönen oy laajensi pääkaupunkiseudulle viime vuoden lopulla, kun sen ja GRK:n työyhteenliittymä voitti länsimetron Finnoon aseman rakennusurakan, jonka arvo on noin 58 miljoonaa euroa.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Tilaa Rakennuslehti

Tilaus sisältää viikkolehden ja yhden käyttäjätunnuksen digiin.

Tilaa ryhmädigi

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin.

Tätä artikkelia on kommentoitu 4 kertaa

4 vastausta artikkeliin “Pk-seudulta lisää jalansijaa hakevan yhtiön toimitusjohtaja: ”Laadun kannalta on parempi tehdä omilla miehillä””

  1. Aloitetaanko vaikka siitä, että laitetaan henkilökohtainen suojavarustus kuntoon kun ollaan työmaalla.

    1. Noniin mikkihiiri, TJ:llä näyttää olevan ihan riittävä varustus hänen tekemäänsä toimintaan. Mielestäni sinä voisit aloittaa siitä, että keskittyisit työmaan kannalta olennaisiin asioihin. Suojavarusteita käytetään aina kulloisenkin työsuoritteen vaatimalla laajuudella.

  2. Täysin asiallinen kommentti edellä. Kannattaisi varmaankin tutustua lainsäädäntöön ennen kuin heittelee mitä sattuu sammakoita suustaan. Suojavarusteita käytetään työmaalla AINA. Sitä paitsi johdon tulee näyttää esimerkkiä, muuten asenne ei muutu työmaalla…
    Ja KYLLÄ suojavarusteista on ollut meidänkin työmaalla haittaa tietyissä tehtävissä, minkäs teet, laki on laki..

    1. Laki ei suoraan määrää kaikkia työmaalla olevia henkiliöitä pukeutumaan kaikkiin mahdollisiin suojavälineisiin kaikkina aikoina. Jos olen väärässä, niin laitappa tähän viittaus siihen lain kohtaan, jossa näin on kirjattu.

Viimeisimmät näkökulmat