Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusliitto myi Kojamon osakkeita syyskuussa parillakymmenellä miljoonalla

Helsingin pörssiin listatun Kojamon suurimpiin omistajiin kuuluva Rakennusliitto on realisoinut asuntosijoitusyhtiön osakkeita syyskuussa isolla kädellä.

Kojamon nettisivujen mukaan Rakennusliitto myi syyskuussa yhtiön osakkeita yhteensä vajaat 1,6 miljoonaa kappaletta. Määrä oli reilut 10 prosenttia liiton hallussa olleista Kojamon osakkeista. Nykykurssilla Rakennusliiton hallussa edelleen olevien osakkeiden markkina-arvo on noin 200 miljoonaa euroa.

Se ei käy verkkosivuilta ilmi, millä hinnalla kaupat on tehty. Syyskuun aikana Kojamon osakekurssi liikkui pörssissä suunnilleen haarukassa 13,30-15 euroa. Tuon hintavälin perusteella Rakennusliitto olisi netonnut kaupoista vähintäänkin reilut 21 miljoonaa euroa ja parhaassa tapauksessa vajaat 24 miljoonaa euroa. Jos kaupat on kuitenkin tehty pörssin ulkopuolella, hinta voi poiketa pörssikurssista.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusliitto myi Kojamon osakkeita syyskuussa parillakymmenellä miljoonalla”

Viimeisimmät näkökulmat