Cramo neuvottelee yhtiöstä tehdystä ostotarjouksesta

Cramo oyj kertoo vastaanottaneensa kiinnostuksenosoituksia mahdollisesta vapaaehtoisesta käteisostotarjouksesta kaikista yhtiön osakkeista.

Cramon pääkonttori Vantaalla. Kuva: Liisa Takala

Yhtiön mukaan neuvottelut mahdollisesta ostotarjouksesta ovat edenneet pitkälle. Jos neuvottelut onnistuvat, Cramo odottaa, että vapaaehtoinen käteisostotarjous kaikista yhtiön osakkeista tehtäisiin 13,25 euron kappalehinnalla.

Cramon käsityksen mukaan mahdollisella tarjouksentekijällä olisi tarjouksen julkistamisen hetkellä ostotarjouksen edellyttämät riittävät taloudelliset edellytykset. Yhtiö painottaa, että ostotarjousta koskevien prosessien lopputuloksesta tai tarjouksen ehdoista ei ole varmuutta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramo neuvottelee yhtiöstä tehdystä ostotarjouksesta”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat