Lakko vaikuttaa Rakennuslehden jakeluun – nyt kannattaa aktivoida digitunnukset

Jos postialan lakko toteutuu, noin puolet Rakennuslehden levikistä jää todennäköisesti jakamatta 15.11. ja 22.11. Näköislehdet ja uutiset löytyvät silloinkin verkosta. Rekisteröitymiseen tarvitaan tilaajatunnus, joka löytyy esimerkiksi lehden osoitekentästä.

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU on aloittamassa lakon maanantaina 11.11. Jos lakko toteutuu täysimääräisenä, se vaikuttaa Rakennuslehden 15.11. ja 22.11. ilmestyviin numeroihin. Noin puolet Rakennuslehden levikistä jää tällä jaksolla todennäköisesti jakamatta varautumis- ja poikkeustoimenpiteistä huolimatta.

Lakosta huolimatta lehdet tehdään ja painetaan normaalisti. Lakon jälkeen lehdet jaetaan ilmestymisjärjestyksessään, mutta tilanteen normalisoituminen voi kestää viikkoja.

Rakennuslehti palvelee lukijoitaan postialan lakosta huolimatta joka päivä sähköisissä kanavissa. Rakennuslehden kaikki sähköiset ominaisuudet saa käyttöön rekisteröitymällä osoitteessa www.rakennuslehti.fi/rekisteroidy. Rekisteröitymiseen tarvitaan tilaustunnus. Se löytyy painetun lehden osoitekentästä, laskusta tai liittojäsenenä myös liiton jäsennumerosta.

Rekisteröitymisen jälkeen on vielä kirjauduttava palvelun käyttäjäksi. Kirjautuneena tilaajana pystyy lukemaan kaikki alan uutiset jatkuvasti osoitteesta www.rakennuslehti.fi ja näköislehdet osoitteesta www.rakennuslehti.fi/lehdet/.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lakko vaikuttaa Rakennuslehden jakeluun – nyt kannattaa aktivoida digitunnukset”

Vastaa