NCC myy tuulipuistorakentamisen liiketoiminnan

NCC on allekirjoittanut sitovan esisopimuksen Suomessa tuulivoimapuistoja rakentavan liiketoimintayksikön myynnistä Siikajoen Betonityö oy:lle. Lopullinen sopimus viimeistellään tammikuussa 2020.

Kuva: NCC

Siikajoen Betonitukku on toiminut NCC:n aliurakoitsijana useissa tuulivoimahankkeissa. Siikajoen Betonityö kuuluu samaan konserniin Siikajoen Betonitukun kanssa.

”Tuulivoimapuistojen rakentaminen on oma erikoisalansa. Näimme, että yhteistyökumppanillemme Siikajoen Betonitukulle tarjoutui mahdollisuus ottaa liiketoiminta kokonaisuudessa haltuun tässä kohtaa,  koska tämä ei ole meidän ydinliiketoimintaamme Suomessa”, NCC Infrastructuren divisioonajohtaja Ilkka Kortelainen sanoo tiedotteessa.

Tuulivoimarakentamisen liiketoimintayksikössä työskentelee 16 henkeä, ja he siirtyvät uuden työnantajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Myös tällä hetkellä käynnissä olevat projektit siirtyvät Siikajoen Betonityön hallintaan kaupan myötä.

Tätä artikkelia on kommentoitu 5 kertaa

5 vastausta artikkeliin “NCC myy tuulipuistorakentamisen liiketoiminnan”

  1. Suurinpiirtein ainut asia jota ncc on tehnyt p-suomessa viimeseen yli 10 vuoteen….

  2. onnea ostajille , nyt on toisaalta myyjien hetki.

  3. Sakemannit ajavat tuulivoimatukia alas, ovat tajunneet kuinka p*kaa sattumavoimaa se on & sikäläinen äänestäjä on aikas sladdiintunut noihin infraääniä generoiviin lintusilppureihin muutenkin. Mutta ei hätää! Täältä Pohjan perukoilta kun onneksi sentään löytyy vielä ääliöiden maa, jonka pösilöpäättäjät tekevät aivan kaikkensa saadakseen noita haittamyllyjä vaikka luonnonsuojelualueet täyteen. Koska Suomen on pelastettava maailma ja oikea luonnonsuojelu on joka tapauksessa vanhanaikaista!

    1. Niin, persujen mielestä nuo tuulimyllyt tuottavat ultraääniä ja saavat lepakot törmäilemään niihin. Asiasta on tehty luotettava puna-armeijamainen huutoäänestys persujen saunaillassa parissa pikkujouluissa.

      1. Ai kappas, ideologisesti ohjelmoitunut ja persupakkomielteinen punavihertrolli kaivautunut haudastaan. No, eipä itse asiaan ollutkaan mitään tälläkään kertaa, kuten ei koskaan aiemminkaan – tosin osoittipa kuitenkin taas tietämyksensä tason puhumalla ultraäänistä! Joo hyvin sä punaspede vedät, eiköhän se vassareitten kannatus vielä tuolla osaamisella kasvuun saada xD

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat