Kokeile kuukausi maksutta

Sitowise osti Envimetrian

Sitowise on hankkinut konsultointiyritys Envimetria oy:n koko osakekannan.

Kuuntele juttu

Vuodesta 1990 toiminut Envimetria on erikoistunut ympäristöteknisiin mittauspalveluihin. Sen asiakkaita ovat teollisuuden eri toimijat, taloyhtiöt ja muut yksityiset yritykset. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa päästömittaukset, vesien tarkkailu, sisäilmatutkimukset, työympäristömittaukset, melu- ja akustiikkamittaukset, leijuvan pölyn mittaus, voimalaitosten vesikemia ja biopolttoaineiden kosteusmääritykset.

Sitowise kertoo kaupan täydentävän yhtiön nykyosaamista ja palveluja ympäristöasiantuntijuutta vaativissa hankkeissa ja projekteissa.

Envimetria jatkaa toimintaansa Sitowisen tytäryhtiönä. Envimetrialla on 16 asiantuntijaa, jotka kaikki jatkavat tehtävissään. Kiinteä yhteistyö Sitowisen nykyisten Ympäristö ja kaupunkikehitys -toimialan asiantuntijoiden välillä käynnistyy välittömästi, ja asiakashankkeita tullaan toteuttamaan yhtenä tiiminä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise osti Envimetrian”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat