Kokeile kuukausi maksutta

Avara laajentaa isännöintiin yritysostolla

Avara laajentaa liiketoimintaansa isännöintiin ostamalla Aari Isännöinti oy:n Avain Yhtiöt oy:ltä. Yritysosto on osa Avaran kasvustrategiaa.

Aarin asiakkuudet käsittävät nykyisellään 9400 asuntoa, ja Avaran johdettavana on 8000 asuntoa. Avaran tavoitteena on kaksinkertaistaa johtamansa asuinkiinteistövarallisuus 2,5 miljardiin euroon kolmessa vuodessa. Aarin hankinnan myötä Avaran kiinteistöjohtamisen liiketoiminta laajenee valtakunnalliseksi. Avara ja Aari toimivat jo nyt neljällä samalla paikkakunnalla: Helsinki, Lahti, Jyväskylä ja Tampere.

”Tavoittelemme liiketoiminnan laajentamisella parempaa kiinteistöjohtamisen laatua ja kustannustehokkuutta. Olemme ottaneet Avaran johtamien asuntojen vuokraustoiminnan omaan hoitoomme jo viime syksyn aikana. Nyt vahvistamme toimintaamme ja rakennettamme isännöintiliiketoiminnalla”, Avaran toimitusjohtaja Mika Savolainen sanoo tiedotteessa.

”Haluamme keskittyä tulevaisuudessa ydinosaamiseemme. Aari Isännöinti säilyy jatkossakin tärkeänä Avain Yhtiöt -konsernin yhteistyökumppanina, sillä se vastaa valtaosasta kiinteistöjemme isännöinnistä. Luotamme jatkossa kiinteistöjohtamisen palveluissamme Avaran kumppanuuteen”, Avain Yhtiöiden toimitusjohtaja Perttu Liukku sanoo.

Aarilla on 30 työntekijää. Aarin nykyinen toimitusjohtaja, Pasi Heiskanen, on siirtynyt toisiin tehtäviin 31. tammikuuta alkaen. Väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimetty Tero Penttinen, joka on aikaisemmin toiminut Aarin aluejohtajana. Aarin uutena toimitusjohtajana aloittaa 1. maaliskuuta eMBA Mikko Niskanen, 44. Hänellä on pitkä kokemus isännöintitoimialasta muun muassa Pirkan Isännöintikeskuksen toimitusjohtajana, Corbelin asunto-osakeyhtiöliiketoiminnan liiketoimintajohtajana sekä viimeksi Realia Isännöinti oy:n Länsi-Suomen aluejohtajana.

”Hyödynnämme toiminnassamme moderneja digitaalisia palveluja. Tavoitteenamme on kasvaa markkinoita selkeästi nopeammin”, Niskanen kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Avara laajentaa isännöintiin yritysostolla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat