SRV rakentaa Sagaxille logistiikkakeskuksen Vantaalle

SRV ja Sagax Finland ovat tehneet sopimuksen logistiikkakeskuksen rakentamisesta. Rakennustyöt alkavat välittömästi, ja uudet tilat käyttäjille valmistuvat Vantaan Ylästöön alkuvuodesta 2021.

Lumijälki 2 -nimisen hankkeen kokonaisarvo on noin 23 miljoonaa euroa.

Hanke yhdistää varasto-, tuotanto- ja toimistotiloja saman katon alle sisältäen myös runsaasti pysäköintipaikkoja ja liikennöintitilaa raskaille ajoneuvoille. Tuupakan logistiikka-alueelle rakennettavan kohteen laajuus on noin 10000 neliömetriä.

Kiinteistö on kolmelle eri käyttäjälle suunniteltu kokonaisuus. Kiinteistön tiloista kaksi kolmasosaa on vuokrattu, ja pääkäyttäjinä tulevat toimimaan Geberit oy ja Fazer Food Services oy pitkillä vuokrasopimuksilla.

”Lumijälki on jatkumo logistiikkahankkeillemme Vantaalla. Aiemmin olemme rakentaneet Husille uuden logistiikkakeskuksen Vantaankoskelle. Toteutamme myös Vantaankoskella Pressi-hanketta, joka tarjoaa toimistotilojen lisäksi pienimuotoisia logistiikkatiloja. Vastapäisellä tontilla puolestaan valmistui viime kesänä STC Pressi, jonka tiloihin tuli tukkukaupan ja huoltoalan toimijoita”, SRV:n yksikönjohtaja Saku Kosonen kertoo tiedotteessa.

Lumijälki 2 -hankkeen suunnittelussa ja toteutuksessa huomioidaan Vantaan kaupungin Resurssiviisas Vantaa -ympäristötavoite, joka tähtää luonnonvarojen käyttämiseen harkitusti ja vastuullisesti hyvinvointia ja kestävää kehitystä edistävällä tavalla. Sagax tulee lisäksi hakemaan kiinteistölle Breeam-ympäristösertifikaatin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV rakentaa Sagaxille logistiikkakeskuksen Vantaalle”

Vastaa