SRV rakentaa Säteilyturvakeskuksen tilat Vantaalle

Rakennustyöt käynnistyvät heti  ja arviolta 46 miljoonan euron urakan on määrä valmistua vuoden vaihteessa 2021-2022.

Senaatti-kiinteistöt on valinnut SRV:n Säteilyturvakeskuksen (STUK) uusien toimitilojen rakentajaksi Vantaan Jokiniemeen. Rakennustyöt käynnistyvät heti  ja uuden rakennuksen on määrä valmistua vuodenvaihteessa 2021-2022.

Projektinjohtourakan kokonaisarvo on tiedotteen mukaan noin 46 miljoonaa euroa, mikä kirjataan nyt SRV:n tilauskantaan.

Uuden toimistorakennuksen laajuus on 12 700 bruttoneliömetriä. STUK muuttaa uusiin toimitiloihin kesällä 2022. Tiloilla on erittäin tiukat vaatimukset ja toimistotilojen lisäksi STUK niitä käytetään laboratorio- ja valmiustoimintaa varten.

”Olemme tehneet Senaatin kanssa yhteistyötä jo monissa vaativissa hankkeessa. Pystymme hyödyntämään tässä kohteessa myös täysimääräisesti osaamistamme ja kokemusta Ydinturvallisuustalosta, joka valmistui Espooseen vuonna 2016”, SRV:n yksikönjohtaja Antti Raunemaa kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV rakentaa Säteilyturvakeskuksen tilat Vantaalle”

Vastaa