Vuoden 2020 innovatiivinen LVI-suunnittelija on valittu

Vuoden innovatiiviseksi LVI-suunnittelijaksi on valittu Lari Tapaninen.

Rambollissa suunnittelupäällikkönä työskentelevä Tapaninen,31, on koulutukseltaan LVI-tekniikan insinööri (AMK) ja toiminut LVI-suunnittelijana Rambollissa kuusi vuotta. Hän viimeistelee parhaillaan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa töiden ohella. Työssään Tapaninen on erikoistunut korjausrakennuskohteisiin.

”Esimerkiksi isojen toimistorakennusten peruskorjaukset ovat mielenkiintoisia ja kokonaisvaltaisia projekteja, joissa ensin pääsee pohtimaan ratkaisuvaihtoehtoja ja myöhemmin näkee, miten oma visio muuttuu käytännöksi. Isoissa kohteissa suunnittelijan on kyettävä huomioimaan monia muuttujia, esimerkiksi sitä, miten korjaustöiden eteneminen vaikuttaa kohteen vuokralaisiin”, Tapaninen kertoo Rambollin tiedotteessa.

Tuomaristo perusteli valintaansa erityisesti arvokiinteistöjen korjaushankkeilla, joihin Tapaninen on osallistunut. Lisäksi rakennuttajakonsultti ja kiinteistövarainhoitoyhtiön teknisen johtajan antamat henkilökohtaiset suositukset vakuuttivat tuomariston.

Tuomaristoon kuuluivat Samuli Könkö Suomen LVI-liitto SuLVI ry:stä, Thomas Granberg Unidrainista, Matti Kiiskinen SKOL ry:stä ja Piritta Porthan Talotekniikka-Julkaisuista.

Valinta julkistettiin Suomen LVI-liiton suunnittelijapäivillä keskiviikkona. Palkinnoksi Tapaninen saa opintomatkan Tanskaan.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vuoden 2020 innovatiivinen LVI-suunnittelija on valittu”

Vastaa