Caverion sopi Stora Enson tehtaan kiinteistöteknisestä huollosta ja liikkeenluovutuksesta

Caverion on tehnyt sopimuksen Stora Enson ja Efora oy:n kanssa Stora Enson Varkauden tehtaan kiinteistöjen palveluista. Caverionin palvelutuotanto käynnistyy toukokuun alussa.

Kuva: Caverion

Palvelusopimukseen liittyy liikkeenluovutus, jonka yhteydessä kyseisissä toiminnoissa työskennelleet henkilöt siirtyvät Stora Ensosta ja Eforasta Caverion Suomi oy:n palvelukseen niin sanottuina vanhoina työntekijöinä.

Caverion vastaa Varkauden tehtaan kiinteistöjen automaatio-, jäähdytys-, lämmitys-, vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja ilmastointi- ja sähköistysjärjestelmien teknisestä huollosta sekä rakennuskunnossapidosta ja siivouspalveluista. Tehtaan laajalla alueella sijaitsevien rakennusten pinta-ala on kaikkiaan lähes 120000 neliömetriä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion sopi Stora Enson tehtaan kiinteistöteknisestä huollosta ja liikkeenluovutuksesta”

Jätä kommentti