Jarkko Salonvaara nimitettiin Vahanen Developmentin toimitusjohtajaksi

Vahanen palkkasi Jarkko Salonvaaran (vas.) Vahanen Development Oy:n toimitusjohtajaksi. Oikealla hallituksen puheenjohtaja Pekka Määttänen

Vahanen Development Oy:n toimitusjohtaksi on nimitetty Jarkko Salonvaara, joka on viime vuodet toiminut johtotehtävissä JLL Finland Oy:ssä asiakkainaan muun muassa Helsingin kaupunki, YIT, Skanska ja lukuisia suomalaisia kiinteistönomistajia.

Tammikuussa 2020 perustettu Vahanen Development keskittyy jätteen kierrätyksen ja jätteen käsittelyteknologioiden moderneihin ratkaisuihin sekä älykkäiden, hiilineutraaleiden energiantuotantomuotojen selvityksiin ja toteutusmuotoihin uudisrakentamisessa.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Jarkko Salonvaara nimitettiin Vahanen Developmentin toimitusjohtajaksi”

Vastaa