Lahtelainen kauppakeskus Trio sai uuden ympäristösertifikaatin

Cityconin koko kiinteistökannasta on arvolla mitattuna Breeam In-Use -sertifioituja kohteita nyt 84 prosenttia.

Cityconin omistamalle kauppakeskus Triolle on myönnetty uusi Breeam In-Use -ympäristösertifikaatti. Lahtelainen Trio on alun perin ympäristösertifioitu Breeam In-Use:n mukaan vuonna 2016.

Sertifiointiprosessissa arvioitiin vastuullisuuden näkökulmasta erikseen kahta kokonaisuutta: itse kiinteistöä (Asset) ja sen ylläpitoa sekä tähän liittyviä käytäntöjä (Building Management). Kauppakeskus Trio saavutti molemmissa kategorioissa tason erittäin hyvä (Very Good).

Erityisen hyvällä tasolla Triossa on liikenneyhteyksiin, jätteenkäsittelyyn, ympäristöystävällisiin rakennusmateriaaleihin ja vedenkulutukseen liittyvät asiat.

Trion keskuspäällikkö Saara Viennon mukaan ympäristösertifikaatti on Cityconille tärkeä sisäinen työkalu, jonka avulla yhtiö pystyy kehittämään kohteitaan ja omia kiinteistöjen ylläpidon prosessejaan.

Cityconin koko kiinteistökannasta on arvolla mitattuna Breeam In-Use -sertifioituja kohteita nyt 84 prosenttia.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Lahtelainen kauppakeskus Trio sai uuden ympäristösertifikaatin”

  1. Vielä kun saisi asiakkaita ja vuokralaisiakin. Kyseinen keskus on suorastaan aavemaisen hiljainen nykyään. Alakerrassa ei ole kuin pari liikettä jäljellä, yläkerrassa samoin. Ainoastaan katutasossa on enää pöhinää. On se hienoa, että saadaan sertifioitu kirpputorikeskus!

Vastaa