Kokeile kuukausi maksutta

Skanska rakentaa Lumo Kodeille vuokra-asuntoja Vantaan Leinelään.

Asunto Oy Vantaan Leineläntie 10 -nimisen kohteen rakentaminen alkaa maaliskuussa 2020, ja se valmistuu loppuvuodesta 2021.

Kohteeseen tulee 4 kerrosta ja 47 asuntoa kahteen portaaseen. Rakennuksen julkisivu rapataan pääosin valkealla sävyllä, jonka lisäksi käytetään muutamia tehostevärejä. Alempien kerroksien julkisivuun asennetaan vaaleaa graniittipintaa.

”Skanskan kanssa tehty sopimus tukee strategiaamme investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion kasvun vuoksi”, kertoo Kojamon liiketoimintajohtaja Ville Raitio.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa Lumo Kodeille vuokra-asuntoja Vantaan Leinelään”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat