Tirehtöörin tontin purkutyöt tyssäsivät muuntamoon Vantaalla – valmista silti kesän aikana

Tontin rakennustöihin päästään silti syksyn tullen, JM Suomi vakuuttaa.

JM Suomen Vantaalle Myyrmäentien ja Vaskivuorentien kulmaan rakennuttaman korttelin purkutyöt ovat jääneet juhannuksen alla tauolle.

Tontille rakennetaan parhaillaan uutta muuntamoa. Purettavassa rakennuksessa sijaitsevan vanhan muuntamon kautta jaetaan kuitenkin edelleen merkittävä osa lähikortteleiden ja rakennusten sähköstä. Tästä johtuen viimeinen osa vanhasta rakennuksesta päästään purkamaan vasta muuntamon siirron jälkeen – käytännössä lähiviikkojen aikana.

JM Suomen mukaan tontin loputkin purkutyöt valmistuvat syksyyn 2020 mennessä, jonka jälkeen käynnistyy korttelin rakentaminen.  Ensimmäisenä alueelle lähtee nousemaan 16-kerroksinen Asunto Oy Vantaan Tirehtööri, jonka on määrä valmistua alkuvuodesta 2023.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tirehtöörin tontin purkutyöt tyssäsivät muuntamoon Vantaalla – valmista silti kesän aikana”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat