Venttiilivalmistaja Vexve Armatury Group osti saksalaisyhtiön

Vexve Armatury Group vahvistaa asemaansa petrokemian alalla ostamalla erikoisventtiilejä toimittavan saksalaisen ZMK Technologies GmbH:n.

Kuvassa vasemmalta ZMK:n toinen perustaja ja vanhempi neuvonantaja Norbert Marx, Vexven hallituksen varapuheenjohtaja ja DevCon perustajajäsen Otto Kukkonen sekä ZMK:n toimitusjohtaja ja toinen perustaja Rüdiger Klein. Kuva: Vexve Armatury Group

Vexve Armatury Group on hankkinut 95,5 prosenttia ZMK Technologies GmbH:n osakkeista yhtiön singaporelaiselta pörssiyhtiö Advanced HOldings Ltd:ltä ja yhtiön perustajilta. Saksalaisyhtiö on erikoistunut räätälöityihin venttiilien suunnitteluun ja valmistamiseen petrokemian teollisuudelle.

Hankinta vahvistaa Vexve Armatury Groupin petrokemian liiketoimintaa. Vexve Armatury Group on Euroopan johtava vaativiin sovelluksiin tarkoitettujen venttiilien toimittaja, jolla on tuotantolaitokset Suomessa, Tšekissä ja Venäjällä.

Vexve Armatury Groupin omistaa DevCo Partners, jonka tavoitteena on rakentaa pitkällä aikavälillä globaalisti johtavia yrityksiä valikoiduilla niche-toimialoilla.

Kaupan jälkeen Vexve Armaturyn liikevaihto nousee yli 130 miljoonaan euroon. Kauppa ei vaikuta ryhmän tehtaisiin ja nykyisiin toimintoihin. Samoin ZMK:n pääkonttori ja muut toiminnot jatkavat Dürenissä/Niederzierissä, Saksassa.

”Meille on kunnia päästä yhdistämään voimamme ZMK:n ja sen erittäin kokeneen tiimin kanssa, joka on petrokemian alan vaativimpia venttiiliratkaisuja toimittavan yhtiön menestyksen taustalla. Vexve Armatury ja ZMK molemmat tunnetaan tuotteidensa erinomaisesta laadusta sekä halustaan tarjota asiakkailleen alan parasta palvelua. Olemme innoissamme uuden yhdistelmän tarjoamista mahdollisuuksista”, Vexve Armatury Groupin toimitusjohtaja Jussi Vanhanen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Venttiilivalmistaja Vexve Armatury Group osti saksalaisyhtiön”

Jätä kommentti