Kokeile kuukausi maksutta

Caverionille toimistokiinteistödiilit Münchenistä – vastuulla palvelut, huolto ja kunnossapito

Yhtiön mukaan digitaalisilla ja kestävillä ratkaisuilla on kasvavaa kysyntää Saksan markkinoilla.

Caverion on tehnyt sopimuksen kahden Münchenissä sijaitsevan toimistorakennuksen palvelujen johtamisesta, teknisestä huollosta ja kunnossapidosta. Uusilla sopimuksilla Caverion vahvistaa kasvuaan ja laajentaa palveluliiketoimintaansa Saksassa.

Uusi kortteli,  jonka kokonaispinta-ala on 42 000 neliötä, sisältää kaksi u-muotoista kuusikerroksista rakennusta. Molemmissa on korkea lisäosa sekä maanalaiset parkkipaikat ja sähköautojen latauspisteet. Kiinteistön tavoitteena on saada kultainen LEED-sertifikaatti.

“Digitaalisilla ja kestävillä ratkaisuilla on selkeästi kasvava kysyntä Saksan markkinoilla. Caverion etähallintapalveluilla varmistamme kiinteistöjen toimivuuden 24/7 ja valvomme esimerkiksi energiankulutusta jatkuvasti”, sanoo Caverion Saksan toimitusjohtaja Frank Krause.

Caverion valittiin myös toisen müncheniläisen toimistorakennuksen palveluntarjoajaksi. BREEAM-sertifioitu 60 000 neliön rakennuskompleksi koostuu kahdeksasta sektorista, joita täydentää kuusikerroksinen autoparkki.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverionille toimistokiinteistödiilit Münchenistä – vastuulla palvelut, huolto ja kunnossapito”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat