Cibes Hissit osti muuramelaisyhtiön

Ruotsalaisomistuksessa oleva Cibes Hissit ostaa Muuramessa toimivan RH Tekniikan koko osakekannan.

Hissittömään arvotaloon räätälöitiin tyyliin sopiva hissi Helsingin Jääkärinkadulla. Kuva: Cibes Hissit.

RH Tekniikka on erikoistunut vaativiin kokonaisprojekteihin, joissa rakennetaan hissejä hissittömiin taloihin avaimet käteen -periaatteella. Yrityksellä on toimipisteet Muuramessa Keski-Suomessa ja Helsingissä.

Yrityskaupassa Cibes Hissien omistukseen siirtyy myös 30 prosenttia muuramelaisesta Noprasta. Se suunnittelee ja valmistaa hydraulihissejä hissittömiin taloihin.

”Yrityskauppa vahvistaa osaamistamme jälkiasennushisseissä ja tuo siihen lisää kaivattuja resursseja. Lisäksi kauppa parantaa maantieteellistä verkostoamme. Hissialalla hyvä asiakaspalvelu vaatii riittävää kokoa, ja aiomme myös tulevaisuudessa kasvaa”, Cibes Hissien toimitusjohtaja Juha Kiviranta kertoo.

Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty Cibes Hissien toimitusjohtaja Juha Kiviranta, ja RH Tekniikan toimitusjohtaja Reijo Liimatainen jatkaa yksikön päällikkönä.

RH Tekniikan 12 työntekijää jatkavat vanhoina työntekijöinä entisissä tehtävissään. Yrityskaupalla ei ole vaikutusta asiakkaisiin tai jälleenmyyjiin.

Cibes Hissit osti turkulaisen Amsliftin vuonna 2018, ja yritykset fuusioituvat 1. tammikuuta 2021 Cibes Amsliftiksi. Yritys toimittaa kevythissejä, kotihissejä sekä tuoli- ja porrashissejä sekä jälkiasennushissejä olemassa oleviin rakennuksiin, hissejä uudisrakennuksiin sekä tavara-, auto- ja potilashissejä.

Cibes Amsliftillä on toimistot Turussa, Hyvinkäällä, Vaasassa ja Outokummussa sekä yrityskaupan jälkeen myös Helsingissä ja Muuramessa. Fuusion ja yrityskaupan jälkeen yhtiön palveluksessa on yli 40 henkilöä.

Cibes Amslift on fuusion jälkeen neljänneksi suurin yhtiö suomalaisilla hissimarkkinoilla heti kolmen suuren hissiyhtiön jälkeen.

”Yritysjärjestelyjen jälkeen toimitamme vuosittain yli 300 hissiä ja kevythissiä”, Kiviranta kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cibes Hissit osti muuramelaisyhtiön”

Jätä kommentti