Kokeile kuukausi maksutta

Erikoistuminen toi Cerville kovan kasvun

Liike- ja asuinhuoneistojen ilmanvaihdon uudistamiseen, ylläpitoon ja huoltoon keskittynyt Cervi kasvoi kovaa vauhtia viime vuonnakin. Yhtiön liikevaihto nousi liki 72 prosenttia edellisvuoteen verrattuna.

Kasvu on ollut lähinnä orgaanista. Vuonna 2014 perustettu Cervi on noussut muutamassa vuodessa kahdeksan henkilön pienyrityksestä 150 työntekijän valtakunnalliseksi yritykseksi. Yhtiöllä on toimintaa pääkaupunkiseudun, Uudenmaan lisäksi Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Kymenlaaksossa ja Varsinais-Suomessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Erikoistuminen toi Cerville kovan kasvun”

Viimeisimmät näkökulmat