Kokeile kuukausi maksutta

Kaupunkilogistiikka voi ratkaista syrjäytyneiden toimistojen ongelman

Kaupunki- tai urbaanit logistiikkatilat saattavat tulevaisuudessa helpottaa syrjäytyneiden ja käyttämättömiksi jääneiden toimitilojen omistajien ja kiinteistökehittäjien tuskaa. Termiä on käytetty esimerkiksi akateemisessa tutkimuksessa.

Jon Sleeman työskentelee kansainvälisen kiinteistökonsulttiyhtiö JLL:n tutkimusjohtajana. Kuva: Johanna Aatsalo

”Kaupunkilogistiikan avulla voidaan lisätä logistiikkaketjun tehokkuutta tiiviissä kaupunkiympäristössä ja samalla vähentää raskaimmista tavarakuljetuksista aiheutuvia ongelmia, kuten esimerkiksi liikenneruuhkia, ilmansaasteita, melua ja onnettomuuksia”, kiinteistökonsulttiyhtiö JLL:n Euroopan, Lähi-Idän ja Aasian alueen tutkimusjohtaja Jon Sleeman kertoo.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Tilaa Rakennuslehti

Tilaus sisältää viikkolehden ja yhden käyttäjätunnuksen digiin.

Tilaa ryhmädigi

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kaupunkilogistiikka voi ratkaista syrjäytyneiden toimistojen ongelman”

Viimeisimmät näkökulmat