Kokeile kuukausi maksutta

Kaupunkilogistiikka voi ratkaista syrjäytyneiden toimistojen ongelman

Kaupunki- tai urbaanit logistiikkatilat saattavat tulevaisuudessa helpottaa syrjäytyneiden ja käyttämättömiksi jääneiden toimitilojen omistajien ja kiinteistökehittäjien tuskaa. Termiä on käytetty esimerkiksi akateemisessa tutkimuksessa.

Jon Sleeman työskentelee kansainvälisen kiinteistökonsulttiyhtiö JLL:n tutkimusjohtajana. Kuva: Johanna Aatsalo
”Kaupunkilogistiikan avulla voidaan lisätä logistiikkaketjun tehokkuutta tiiviissä kaupunkiympäristössä ja samalla vähentää raskaimmista tavarakuljetuksista aiheutuvia ongelmia, kuten esimerkiksi liikenneruuhkia, ilmansaasteita, melua ja onnettomuuksia”, kiinteistökonsulttiyhtiö JLL:n Euroopan, Lähi-Idän ja Aasian alueen tutkimusjohtaja Jon Sleeman kertoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kaupunkilogistiikka voi ratkaista syrjäytyneiden toimistojen ongelman”

Viimeisimmät näkökulmat