Kokeile kuukausi maksutta

Lehdon tappio pieneni huhti-kesäkuussa – liikevaihto kasvoi

Lehto ei anna koko vuoden ohjeistusta koronaviruspandemian seurauksena lisääntyneen epävarmuuden ja näkyvyyden heikentymisen vuoksi.

Lehdon tervedyttämistoimet alkavat purra. Lehdon toisen vuosineljänneksen liikevaihto nousi 135 miljoonaan euroon viime vuoden vastaavan ajan 129 miljoonasta eurosta.

Rakennusyhtiö Lehdon tulos vahvistui huhti-kesäkuussa, mutta pysyi yhä tappiolla. Yhtiön liikevaihto kasvoi edellisvuodesta.

”Liiketoiminnan tervehdyttäminen alkaa tuottaa tulosta”, toimitusjohtaja Hannu Lehto sanoo osavuosikatsauksessa.

Puolivuosikauden liikevaihto oli edellisvuoden tasolla ja liiketulos koheni merkittävästi viime vuodesta, kun suuret tappiolliset projektit päättyivät vuodenvaihteessa.

Lehdon toisen vuosineljänneksen liikevaihto nousi 135 miljoonaan euroon viime vuoden vastaavan ajan 129 miljoonasta eurosta.

Liiketulos jäi 1,6 miljoonaa euroa tappiolle. Vertailukaudesta tulos kuitenkin vahvistui, sillä vuotta aiemmin tappiota kertyi 18,3 miljoonaa euroa.

Osakekohtainen tappio pieneni 0,03 euroon 0,26 eurosta.

Lehto ei anna koko vuoden ohjeistusta koronaviruspandemian seurauksena lisääntyneen epävarmuuden ja näkyvyyden heikentymisen vuoksi.

”Julkisten ennusteiden mukaan Suomen talouden kehitys on heikkenemässä ja rakentaminen vähenemässä tulevina vuosina, mutta olemme jo historiassa nähneet kohtuuhintaisen rakentamisen kysynnän pysyvän hyvänä myös heikommissa suhdanteissa”, toimitusjohtaja Lehto sanoo.

”Hankkeiden rahoituksen vaikeutuminen näyttää nyt muodostavan merkittävimmän hidasteen rakennushankkeiden käynnistymiselle”, hän lisää.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehdon tappio pieneni huhti-kesäkuussa – liikevaihto kasvoi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat