Kokeile kuukausi maksutta

Sarjametalli Talotekniikka oli tasaisen vahva kaikessa

Sarjametalli Talotekniikka suoriutui Rakennuslehden kyselyssä kaikilla osa-alueilla tasaisen vahvasti. Yrityksen liikevaihto kasvoi 28 prosenttia, kannattavuus oli 7,70 prosenttia ja laskutustilastoissa se ylsi ykköseksi yli puolen miljoonan euron laskutuksella per työntekijä.

Kuvituskuva. Huoneistokohtaista ilmanvaihtoa ohjataan yhä useammassa kohteessa liesituulettimesta.
”Olemme lähteneet hakemaan määrätietoisesti kasvua muutama vuosi sitten. Suurin osa siitä kertyy asunto-osakeyhtiöiden ilmanvaihtoremonteista. Kasvatimme myös omaa resurssiamme ja kapasiteettia”, Sarjametalli Talotekniikan toimitusjohtaja Markus Nyman kertoo. Hän on myös yksi yhtiön kolmesta omistajasta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sarjametalli Talotekniikka oli tasaisen vahva kaikessa”

Viimeisimmät näkökulmat