Kokeile kuukausi maksutta

Yhdistyminen kasvatti Pohjosta

Rakennuslehden top 10 -listojen toiseksi nopein liikevaihtonsa kasvattaja on kuopiolainen Rakennusliike Pohjonen oy. Sen 142 prosentin kasvu perustuu yritysfuusioon, jossa toimitusjohtaja Markus Pohjosen omistamat Pohjonen oy ja PS-Tasotyö oy yhdistettiin toisiinsa.

Pohjonen rakentaa rivitalokohdetta Kuopiossa. (Kuva: Pohjonen)

”Tilikauden lopussa liikevaihdon saldo päätyi 10,3 miljoonaan euroon. Orgaanista kasvua luvussa on mukana kymmenisen prosenttia. Palkkalistoilla on nyt neljä työnjohtajaa ja vajaat 30 työntekijää”, Pohjonen kertoo.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Tilaa Rakennuslehti

Tilaus sisältää viikkolehden ja yhden käyttäjätunnuksen digiin.

Tilaa ryhmädigi

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Yhdistyminen kasvatti Pohjosta”

Viimeisimmät näkökulmat