Kokeile kuukausi maksutta

Empower huoltaa Fingridin verkot – sopimus vuosille 2021-2023

Empower on ollut kantaverkkoyhtiön kunnossapitopartnerina aiemminkin.

Hankinnan kohteena ovat Fingridin sähköasemien ja voimajohtojen peruskunnossapitopalvelut.

Enersense Internationalin omistama Empower on voittanut Fingridin kilpailutuksen ja nousee yhdeksi yhtiön merkittäväksi kunnossapitopartneriksi. Hankinnan kohteena ovat Fingridin sähköasemien ja voimajohtojen peruskunnossapitopalvelut vuosille 2021 – 2023.

Empower on ollut kantaverkkoyhtiön kunnossapitopartnerina aiemminkin. Nyt tehty hankinta vahvistaa Empowerin ja Fingridin pitkäaikaista yhteistyötä kyseisten palvelujen toimittajana.

”Meille on ensiarvoisen tärkeää, että sähköjärjestelmä pystyy kunnossa ja sitä huolletaan oikea-aikaisesti. Teemme investoinnit ja kunnossapidon turvallisesti ja tehokkaasti yhdessä palvelutoimittajaverkostomme kanssa. Tämän lisäksi rakennamme ja ylläpidämme sähkönsiirron kantaverkkoa pitkäjänteisesti”, toteaa Fingridin omaisuuden hallinnasta vastaava johtaja Timo Kiiveri yhtiön tiedotteessa.

Sähköverkkojen huolto- ja kunnossapitopalvelut ovat yksi keskeinen Empowerin ydinosaamisalue sähköverkkojen suunnittelun ja rakentamisen ohella.

”Kauppa vahvistaa rooliamme sähköverkkojen huolto- ja kunnossapitopalvelujen johtavana toimittajana Suomessa”, arvioi Enersensen Power-liiketoiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja Juha Silvola.

Päätös tulee lainvoimaiseksi hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Empower huoltaa Fingridin verkot – sopimus vuosille 2021-2023”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat