Kokeile kuukausi maksutta

Kankare lennähtää Lehdosta Newil & Baun leipiin – varatoimitusjohtajan pesti alkaa marraskuussa

Kokeneiden rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisten perustama Newil & Bau mielii Suomen johtavaksi asuntorakennuttajaksi ja pyrkii uudistamaan koko toimialaa.

Toni Kankareen urakierto jatkuu SRV:n ja Lehto Groupin jälkeen Newil & Baumissa. Urakkana on nostaa yhtiö alansa kärkikastiin.

Rakennusliike Lehdon johtoryhmän jäsen, yhtiön hankekehityksestä ja myynnistä vastannut Toni Kankare siirtyy marraskuussa Newil & Baun hankekehityksestä ja rakennuttamisesta vastaavaksi varatoimitusjohtajaksi. Samalla hänestä tulee yhtiön osakas.

Diplomi-insinöörin koulutuksen omaavalla Kankareella on pitkä ja monipuolinen kokemus rakennuttamisesta ja hankekehityksestä. Ennen Lehto Groupia hän työskenteli SRV:n hankekehitysjohtajana.

Kokeneiden rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisten perustama Newil & Bau tähtää Suomen johtavaksi asuntorakennuttajaksi ja pyrkii uudistamaan koko toimialaa.

“Näen Newil & Baussa merkittävää kasvupotentiaalia ja yrityksen strategia vastaa vahvasti asuntorakentamisen trendeihin”, kertoo Kankare yhtiön tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kankare lennähtää Lehdosta Newil & Baun leipiin – varatoimitusjohtajan pesti alkaa marraskuussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat