Kiilto laajensi pumpputasoitteisiin – nopeuttaa rakentamista ja vähentää jätettä

Pumppuautojen palvelukonsepti tuotiin kotimaan markkinoille Ruotsista.

Kiilto korvaa pumpputasoitepalvelulla perinteisiä säkkitoimituksia. (Kuva Kiilto Oy)

Kemianteollisuuden ratkaisuja kehittävä, valmistava ja markkinoiva Kiilto on käynnistänyt rakennusalaa palvelevan pumpputasoiteliiketoiminnan, jolla se korvaa perinteisiä säkkitoimituksia.

Palvelun konsepti on peräisin Ruotsista ja sen tarkoituksena on tehostaa ja nopeuttaa rakentamista sekä vähentää syntyvän jätteen määrää.

”Nyt voimme kuljettaa työmaille juuri sopivan määrän tasoitemateriaalia. Työmailla ei myöskään tarvitse purkaa suursäkkejä, jotka voisivat altistua vesisateelle ja tuottaa jätettä. Tasoitetta käytetään vain tarpeellinen määrä ja loput voidaan hyödyntää seuraavalla työmaalla”, rakentamisen liiketoimintajohtaja Miikka Haapa-aho  kertoo.

Autot voivat toimittaa jopa 38 tonnia itsestään tasoittuvia materiaaleja  ja pumpata niitä parhaimmillaan 20 tonnia tunnissa. Nopean pumppauksen myötä myös tasoitetta käyttävien asiakkaiden rakennusaika lyhenee.

Kiillon mukaan sopimustyömalli varmistaa sen, että yhtiö pystyy täyttämään korkeimmatkin ympäristövaatimukset sekä palvelun että tuotteiden ominaisuuksien suhteen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kiilto laajensi pumpputasoitteisiin – nopeuttaa rakentamista ja vähentää jätettä”

Jätä kommentti